dilluns, 15 de febrer del 2010

DEBAT

ACTE

dimarts, 16 de febrer de 2010
Ona Codinenca debat sobre la independència
20.00h - Casal Cultural Codinenc



Ona Codinenca, la ràdio municipal de Sant Feliu de Codines, organitza el debat central de la campanya per la consulta popular del 28 de febrer a Sant Feliu.

El debat serà dimarts 16 de febrer a les 8 del vespre al Casal Cultural Codinenc, i posarà cara a cara dos personatges d’ideologies marcadament diferents.

Per un costat ens acompanyarà Montserrat Nebrera, advocada, professora de Dret Constitucional a diverses universitats, i diputada pel Partit Popular al parlament de Catalunya fins al juliol del 2008, que defensarà el NO a la consulta popular.

Per l’altre costat, i defensant el SÍ, hi haurà Vicent Sanchis, professor de la Universitat Ramon Llull, director del diari Avui del 1996 al 2007, i actual director del Canal Barça.

Els dos ponents seran moderats per Joan Pallarès, veí de Sant Feliu i professor de Català, i tots ells seguiran la batuta d’Àlex Mir, director d’Ona Codinenca i presentador de l’acte.

L’objectiu de l’emissora és compartir la senyal del debat amb les emissores de ràdio i canals de televisió que així ho desitgin. El programa
es realitzarà en directe des de la mateixa sala del Casal Cultural Codinenc, i començarà puntualment a les 8 del vespre.

Conscients de l’espai limitat que disposem a la sala on es farà l’acte, demanem als mitjans interessats que ens ho facin saber amb certa
antelació per tal de poder preveure les necessitats tècniques de cadascú.


Organitza: Ona Codinenca