dimecres, 10 de desembre del 2008

FACEBOOK

Avui he tingut una gran alegria: he pogut accedir a través de FACEBOOK a les opinions i comentaris (i també fotos) d'uns quants exalumnes de l'escola que intercanvien missatges. D'alguns feia molts anys que no en sabia res i veure la seva foto actual o llegir les seves opinions m'ha fet molta il.lusió. De tant en tant procuraré anar llegint les noves aportacions. Una abraçada a tots.
Informació personal: jo segueixo fent classe a FAX (és el que he fet pràcticament tota la meva vida, ja que vaig començar aquí l'any 1964). Aquest curs dono Llengua i Literatura Catalana a 3r i 4t d'ESO. Nens, com han canviat les coses aquests darrers anys!!! Algun dia en podem parlar.

5 comentaris:

Richard Calle ha dit...

Senyor Pallarès!!!! Com ha canviat la vida, però vostè segueix igual. Molt bons records es el que tenim de vostè i de les seves hores ensenyant-nos coses, i no solament continguts dels llibres sinó el més important... coses útils de la vida. Pot estar orgullós de la feina feta i de la gran persona que és!!! GRÀCIES I RECORDS.

Ex-alumne

Luis Almeyda ha dit...

Senyor Pallarès. Quina alegría haver trobat un mitja per comunicarme amb vostè. Desde que vaig asistir al sopar de exalumnes del 40 aniversari de la escola que els he tingut molt aprop en els meus pensaments i a més quan al ficarme al facebook vaig llegir els comentaris que feia la gent de la escola vaig tornar a sentir el caliu que em proporcionaba el FAX. Rebin tots els millors desitjos i GRACIES per la tasca feta durant els anys de la meva infantesa.
Fins aviat!
Lluis Almeyda

Albert ha dit...

Us he dit mai el que m'agraden les noves tecnologies??, precisament per això mateix....poder retrobar a les persones de les que guardes un gran record!!!..... i com no?, el Sr. Pallarès és una d'elles!.

Una abraçada ben forta!!
Albert Almeyda

Anònim ha dit...

Senyor Pallarès!!! Al igual que el meu germà... quina alegria tenir notices seves. Quins bons records!!! Ara porto 8 anys de docent al col.legi Xaloc i recordo molt les seves classes. Encara valoro més tot allò que feia per nosaltres.
UNA ABRAÇADA!!!!!!!!!!!

Raúl Calle ( ex-alumne)

Anònim ha dit...

Señor Payares! Que alegria saber de usted! Saber que continua en la enseñanza y sobretodo que continua en el Fax, donde tantos años estubimos juntos!
Disculpe que no conteste en catalan, pero es lo que tiene el marcharse a vivir fuera de Catalunya y no tener con quien practicar... que aunque no se pierde si es cierto que cuesta mas hablarlo o escribirlo.

A menudo paso por la puerta del centro cuando voy por Barcelona, ya que mis padres viven justo al lado y siempre pienso en pasar a saludar y presentarles a mi niña, la que sin duda hubiese ido al Fax de no ser por lo lejos que vivimos... Un dia de estos tengo que hacerlo!

Bueno es un placer saber de usted! Y estoy totalmente de acuerdo con Richard Calle, Puede estar orgulloso del trabajo realizado sin duda!

Ex-alumna